Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

FORTUNALIGA: Trnavu posilnil srbský stopér Marinkovič

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Vedenie Spartaka zaujal aj Timotej Záhumenský, ktorý naposledy hosťoval v Karvinej.

Trnava 23. júna (TASR) - Novou posilou FC Spartak Trnava sa stal srbský futbalista Marko Marinkovič. Dvadsaťpäťročný stopér vyrastal v Crvenej Zvezde Belehrad a naposledy pôsobil v inom srbskom klube Napredaku Kruševac, informoval portál trnavskyhlas.sk.

"Hráča si vybral tréner Ricardo Cheu, ktorý ho má odsledovaného," uviedol generálny manažér Spartaka Marián Černý. Víťaz Slovnaft Cupu rieši aj ďalšie príchody, v sobotnom prípravnom zápase proti Petržalke (6:1) sa v drese "andelov" objavilo viacero nových tvárí.

"Po dva góly strelili útočníci, ktorí sú v Trnave na skúške - 26-ročný Ukrajinec Robert Hehedosh a 22-ročný Rakúšan Alex Sobczyk. Obaja zostávajú naďalej v tréningovom procese, Spartak zvažuje ich angažovanie," uvádza trnavskyhlas.sk. To platí aj o 22-ročnom rakúskom stredopoliarovi Albinovi Gashim.

Vedenie Spartaka zaujal aj Timotej Záhumenský, ktorý naposledy hosťoval v Karvinej. Ľavý obranca odohral proti Petržalke druhý polčas a jeho príchod je v riešení s materským klubom FC DAC 1904 Dunajská Streda. Hlúpik a Spanoudakis, ktorí do duelu tiež naskočili, v červeno-čiernych farbách nebudú pokračovať.