Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Ekonomika

Inovácie znovu vypredali Bratislavu - úplne

Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE

Druhý ročník festivalu RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE, ktorý zažiari 12. apríla v Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava, má vypredané.

Bratislava 10. apríla (OTS) - RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE počas jedného dňa dá priestor 13 invenčným rečníkom zo Slovenska aj zo zahraničia. Kľúčové témy eventu budú REMODELING (stratégia a praktický remodeling) a HR V RETAILE.

Registrácia účastníkov prebieha vo foyer hotela na prízemí od 8:00, kde bude zároveň pre účastníkov konferencie pripravené aj malé občerstvenie.“ informuje Martin Kadleček, spoluorganizátor konferencie. „Čas pred začatím konferencie môžu účastníci využiť na osobné stretnutia, alebo návštevu prezentačných stánkov partnerov konferencie, či zaujímavých exhibícií,“ dodáva. "Počas konferencie budú účastníci zároveň hlasovať za raketový nápad roka, vyhodnotenie bude spestrením celodenného programu".

Samotný program konferencie začína o 9:30. Počas celej konferencie je zabezpečené tlmočenie. Záver konferencie je predpokladaný o 17:30 neformálnym stretnutím pri čaši vína. Kompletný program, ako i organizačné pokyny nájdete na webovej stránke.

Mimoriadny záujem o festival nás nesmierne teší a dodáva nám silu robiť veci inak. Tvoríme novú platformu, ktorá má ambíciu spájať inovatívnych lídrov v sektore retailu. Sledujte našu stránku RETAIL INNOVATIONS, sociálnu sieť a tešte sa na naše ďalšie projekty “ upozorňuje Tibor Tabery organizátor a zakladateľ podujatia.

Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili v našej vízii.
Ďakujeme hlavným partnerom podujatia: Diebold Nixdorf, U&SLUNO a.s., Korner Analytics, s.r.o. a Reccom, s.r.o..
Partnerom: FEEDBACK s.r.o ., Median Store, Prvá stavebná sporiteľňa, a. s. , VISITOR, s.r.o., ST. NICOLAUS – trade, a.s., STAROPRAMEN - SLOVAKIA, s.r.o., Pygmalios, VKF Renzel, AV GAST s.r.o., Pastorkalt a.s..
Mediálnym partnerom: Forbes, Retail magazín, TASR, IN STORE Slovakia, PREDPREDAJ.sk, Zoznam.sk,
“ dodáva Mária Tarišková, spoluorganizátor konferencie.
Sledujte RETAIL INNOVATIONS a dozviete sa viac.