Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

V Bratislave sa ráno tvoria kolóny, na Karloveskej prasklo potrubie

Na snímke dopravná zápcha v smere na Lamač. Foto: TASR Michal Svítok

Výstraha je aj na diaľnici D2 za výjazdom Lamač smerom na Stupavu. Autu tam podľa Zelenej vlny RTVS odletelo koleso. Na mieste sú policajti a blokovaný je jeden pruh.

Bratislava 15. januára (TASR) - Dopravu v Bratislave a okolí v pondelok ráno komplikujú kolóny, hlásená je aj nehoda. Zelená vlna RTVS o tom informuje na sociálnej sieti. Upozorňuje aj na prasknuté vodovodné potrubie na Karloveskej ulici smerom do centra.

Nehoda je hlásená v bratislavskej Petržalke na Budatínskej ulici. Počítať tam treba so zdržaním v oboch smeroch.

Tiež na Karloveskej ulici za farským kostolom, smerom do centra prasklo vodovodné potrubie. Na mieste sú vodári a vodiči majú prechádzať opatrne. Bratislavská vodárenská spoločnosť na webe informuje, že predbežný čas opravy je do 16.00 h.

Výstraha je aj na diaľnici D2 za výjazdom Lamač smerom na Stupavu. Autu tam podľa Zelenej vlny RTVS odletelo koleso. Na mieste sú policajti a blokovaný je jeden pruh.

Stella centrum upozorňuje na kolóny, ktoré sú v Bratislave hlásené na vjazde do hlavného mesta po diaľnici D2 v smere od Stupavy, vodiči sa zdržia asi desať minút. Tiež si počkajú do desať minút na diaľnici D1 v úseku od Zlatých Pieskov cez Prístavný most do Petržalky. Rovnako sa zdržia aj na Račianskej ulici smerom do centra.

Kolóny do 15 minút sa tvoria aj v smere Dunajská Lužná - Rovinka a Bernolákovo - Ivanka pri Dunaji. V smere Malinovo - Most pri Bratislave si vodiči počkajú do desiatich minút.