Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Zlodeji v čakárňach u lekárov: V Bratislave kradli nielen peňaženky

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Ku krádeži peňaženky prišlo aj v jednej z čakární v nemocnici na Antolskej ulici.

Bratislava 16. januára (TASR) - Čakárne v ordináciách lekárov v hlavnom meste sa stali miestom krádeží. Na viaceré prípady v nemocniciach v Starom Meste, Petržalke i na Kramároch upozorňuje polícia.

"K dvom krádežiam peňaženky z odloženej bundy a mobilného telefónu z tašky došlo v priestoroch čakární, nachádzajúcich sa v nemocniciach v prvom bratislavskom okrese," spresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Jana Šimunková.

Ku krádeži peňaženky prišlo aj v jednej z čakární v nemocnici na Antolskej ulici. "Poškodená prišla o peňaženku, ktorú mala v kabelke položenej vedľa seba na stoličke," dodala.

O peňaženku počas čakania u lekára v nemocnici na Limbovej ulici v Bratislave prišla aj seniorka, ku ktorej si prisadol neznámy muž. "Využil príležitosť a z voľne položenej tašky odcudzil peňaženku," priblížila policajná hovorkyňa.

Verejnosť v súvislosti s uvedenými prípadmi žiada, aby v čakárňach ambulancií venovali osobným veciam a dokladom zvýšenú pozornosť.