Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Bratislavský kraj

Polícia upozorňuje na víkendové uzavretie časti diaľnice D1

Na snímke z dronu križovatka Triblavina pri Bratislave 27. októbra 2021. Foto: TASR - Michal Svítok

Úsek diaľnice sa pre dopravu uzatvorí v sobotu (16. 3.) od 22.00 h a demolačné práce by sa mali skončiť v nedeľu (17. 3.) o 12.00 h.

Bratislava 14. marca (TASR) - Polícia upozorňuje na víkendové uzavretie diaľnice D1 medzi križovatkami Triblavina a bratislavskými Zlatými pieskami. Úsek diaľnice sa pre dopravu uzatvorí v sobotu (16. 3.) od 22.00 h a demolačné práce by sa mali skončiť v nedeľu (17. 3.) o 12.00 h. Prezídium Policajného zboru o tom informovalo na sociálnej sieti.

"Počas rekonštrukčných prác bude Policajný zbor dohliadať na predmetný úsek z dôvodu zabezpečenia bezpečnosti všetkých účastníkov cestnej premávky," povedal riaditeľ odboru dopravnej polície Prezídia Policajného zboru Rastislav Polakovič.

Po odstránení mosta nad D1, ktorý spája cestu I/61 s Čiernou Vodou, miestnou časťou Chorvátskeho Grobu, odštartujú niekoľkomesačné práce na rozšírení jazdných pruhov a ich napojení na D1. Práce by mali podľa Národnej diaľničnej spoločnosti trvať niekoľko mesiacov a naplánované sú tak, aby sa minimalizoval dosah na premávku.