Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Bratislavský kraj

Krádež v sklade fitness centra: Muž spôsobil škodu za vyše 5000 eur

Na snímke páchateľ, ktorý vykradol sklad fitness centra. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil zo skladových priestorov jedného z fitness centier, v ktorom bolo možné vyzdvihnúť objednané zásielky prostredníctvom internetu, celkovo osem kusov balíkov.

Bratislava 11. januára (TASR) - Bratislavská polícia vyšetruje krádež zo skladových priestorov fitness centra, pri ktorej doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil osem zásielok vo výške viac ako 5000 eur. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

"Doposiaľ neznámy páchateľ odcudzil zo skladových priestorov jedného z fitness centier, v ktorom bolo možné vyzdvihnúť objednané zásielky prostredníctvom internetu, celkovo osem kusov balíkov," uviedol s tým, že k incidentu došlo v decembri minulého roka.

Polícia v tejto súvislosti žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po páchateľovi. Akékoľvek informácie k jeho totožnosti alebo mieste pobytu môžu občania nahlásiť telefonicky na čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy prostredníctvom sociálnej siete.