Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

Premávka v Bratislave a na príjazdových komunikáciách je spomalená

Ilustračná snímka. Foto: PZ SR - KR Bratislava

So zdržaním do 20 minút musia vodiči počítať v Bratislave na Hradskej, v smere od Vrakune do centra, ale aj medzi Mostom pri Bratislave a Hornými dielmi.

Bratislava 5. novembra (TASR) – So zdržaním desať až 20 minút musia v utorok ráno počítať vodiči na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

So zdržaním do 20 minút musia vodiči počítať v Bratislave na Hradskej, v smere od Vrakune do centra, ale aj medzi Mostom pri Bratislave a Hornými dielmi a v Dunajskej Lužnej v smere do Rovinky a hlavného mesta.

Zdržanie do 15 minút hlásia vodiči na D2 za Stupavou v smere do hlavného mesta, v Bratislave na Ulici Svornosti a na Popradskej, ale aj v Ivanke pri Dunaji v smere od Bernolákova do Bratislavy.  

Kolóny a zdržanie desať minút hlásia vodiči v Bratislave na Račianskej v smere do mesta, na D1 pred vjazdom do hlavného mesta, pred Prístavným mostom v smere od Senca, ale aj z Čiernej Vody a z Vajnôr v smere do Bratislavy.

Zelená vlna RTVS informuje aj o dopravnej nehode v hlavnom meste na starej ceste medzi Rusovcami a Jarovcami, kde je čiastočne blokovaný jeden jazdný pruh.