Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Bratislava

Polícia vyšetruje okolnosti dvoch lúpežných prepadnutí v Bratislave

Ilustračné foto Foto: TASR/Tomáš Halász

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III v týchto prípadoch začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Bratislava 18. januára (TASR) – Polícia v Bratislave vyšetruje dva prípady lúpežných prepadnutí. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

K prvému prepadnutiu došlo v sobotu ráno pred vchodom do jedného z obytných domov na Sibírskej ulici. "Poškodeného 21-ročného muža neznámi páchatelia najprv fyzicky napadli a následne mu odcudzili ruksak s osobnými vecami," uviedla polícia. Poškodený muž utrpel pri prepadnutí malé zranenia, ktoré nevyžadovali lekárske ošetrenie.

Druhý prípad bol zaznamenaný pod Modrým mostom v blízkosti záhradkárskej oblasti Žabí Majer, kde bola lúpežne prepadnutá 19-ročná žena. "Tú neznámi páchatelia tiež najprv fyzicky napadli. Následne jej odcudzili kabelku s osobnými vecami. Poškodená žena bola s otrasom mozgu prevezená do jednej z bratislavských nemocníc," poznamenala polícia.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III v týchto prípadoch začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. "Policajti v súčasnosti po neznámych páchateľoch intenzívne pátrajú a vykonávajú všetky potrebné opatrenia a úkony s cieľom ich objasnenia," uzavrela polícia.