Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Bratislava

Po Palisádach nepremávajú autobusy z dôvodu Trojkráľového sprievodu

Ilustračné foto Foto: TASRTomáš Halász

Namiesto trolejbusov je po Palisádach zavedená náhradná autobusová doprava, približuje DPB.

Bratislava 6. januára (TASR) - Na hrad a Palisády v Bratislave nepremávajú trolejbusy z dôvodu Trojkráľového sprievodu. Dopravný podnik Bratislava (DPB) o tom informuje na sociálnej sieti.

Namiesto trolejbusov je po Palisádach zavedená náhradná autobusová doprava, približuje DPB. Linka 203 premáva po skrátenej trase Koliba - Hodžovo námestie. Trolejbus 207 premáva po trase Zimný štadión - Hodžovo námestie - SAV - Hroboňova - Lovinského - Patrónka - ZŠT Železná studienka. Linka 208 premáva po skrátenej trase a to Nemocnica sv. Michala - Hodžovo námestie.

"Náhradné autobusy X207 jazdia po trase Hrad - Červený kríž - Horský park - Vozovňa Hroboňova - Lovinského," uviedol dopravný podnik.

DPB pripomenulo, že prestup medzi trolejbusmi a náhradnými autobusmi je možný na zástavkách Vozovňa Hroboňova a Lovinského.

Trojkráľový sprievod sa začal v pondelok o 14.30 h. Z nádvoria Bratislavského hradu pôjde sprievod cez Palisády okolo Prezidentského paláca, bude pokračovať cez Michalskú bránu až do historického centra mesta.