Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Medenú ulicu v Bratislave presmerujú

Pohľad na hlavné mesto SR, Bratislavu z výhliadkovej plošiny kaviarne UFO na Moste SNP nad európskym veľtokom, riekou Dunaj 19. augusta 2014 v Bratislave. Na snímke pohľad na bratislavské Staré mesto, Dóm svätého Martina (uprostred), Rázusovo nábrežie (dole), v strede zdola hore cestná estakáda z Mosta SNP, Rybné námestie a Staromestská ulica. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Od večerných hodín bude platiť zmena smeru jazdy v jednosmernej ulici, ktorá bude priechodná smerom od Štúrovej po Tobruckú ulicu.

Bratislava 14. novembra (TASR) – Na Medenej ulici v centre Bratislavy sa od dnešného dňa mení doprava. Od večerných hodín bude platiť zmena smeru jazdy v jednosmernej ulici, ktorá bude priechodná smerom od Štúrovej po Tobruckú ulicu.

"Ulica sa tým dostane do režimu dopravného značenia, ktorý bol na nej pred začatím rekonštrukcie Štúrovej ulice," informoval TASR hovorca Bratislavy Stanislav Ščepán.

Dopravné značenie zmenia na ulici v priebehu dnešného dňa. Charakter dopravy na nej už bude podľa hovorcu definitívny, a to aj po dokončení prác v súvislosti s prvou etapou nosného dopravného systému.