Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

NESROVNAL: Snáď nik neuškodí mestu napadnutím kolaudácie Starého mosta

Ivo Nesrovnal v Tablet.TV Foto: TABLET.TV

Primátor Bratislavy verí tiež v rýchle ukončenie kolaudácie koľajového zvršku, o ktorej rozhoduje Bratislavský samosprávny kra (BSK).

Bratislava 21. apríla (TABLET.TV) - V diskusii Hlavné mesto Nesrovnal uviedol, že tri kolaudačné rozhodnutia na objekt Starého mosta a komunikácie na Štúrovej ulici i na petržalskej strane sa podarilo získať v rekordne krátkom čase. „Keby sme sa tomu nevenovali so srdcom Bratislavčana, nepodarilo by sa to,“ uviedol. Verí, že sa proti rozhodnutiu o kolaudácii nikto neodvolá, aj vzhľadom k tomu, že vznesené námietky už boli vyriešené v priebehu kolaudačného procesu. “Ak by sa niekto odvolal proti kolaudácii a takto chcel škodiť Bratislave, mali by sme problém,“ priznal primátor pred kamerami Tablet.TV.

V diskusii Hlavné mesto sa Nesrovnal vyjadril aj k ochrane a obnove zelene na území mesta i k tomu, čo znamená fakt, že Bratislava a jej význam sú spomenuté vo vládnom programe. Odporučil aj to, čo sa oplatí vidieť na podujatí Bratislava pre všetkých (21.4.-24.4.).