Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Bratislava

Devínska Nová Ves informuje aj prostredníctvom mobilnej aplikácie

Ilustračná snímka Foto: TASR/AP

Aplikácia prináša nielen aktuálne novinky z diania v mestskej časti, ale aj dôležité informácie či program kultúrnych akcií.

Bratislava 13. januára (TASR) – Bratislavská Devínska Nová Ves informuje svojich občanov aj prostredníctvom mobilnej aplikácie. Záujemcovia sú ňou informovaní o aktuálnom dianí v mestskej časti, pričom na jednom mieste nájdu webovú stránku, sociálne siete, noviny či SMS správy.

"Nájdete (v aplikácii, pozn. TASR) aktuálne informácie o dianí v mestskej časti, správy od starostu, alebo pozvánky na kultúrne podujatia. Môžete nám cez ňu posielať aj svoje podnety,"
píše samospráva na svojej webovej stránke.

Devínska Nová Ves nie je jedinou mestskou časťou, ktorá informuje prostredníctvom mobilnej aplikácie. Takýto krok pre zlepšenie komunikácie samosprávy voči občanom i zlepšenie informovanosti občanov o práci starostky, poslancov a celého úradu spustilo už vlani Staré Mesto. Aplikácia prináša nielen aktuálne novinky z diania v mestskej časti, ale aj dôležité informácie či program kultúrnych akcií.

Rovnako od minulého roka využíva možnosť takéhoto spôsobu komunikácie napríklad aj Nové Mesto. Aplikácia poskytne užívateľom napríklad aj informácie o plánovaných športových a kultúrnych podujatiach, ale aj o cestovnom poriadku bratislavskej MHD a prímestskej dopravy. Nechýba ani susedská burza.