Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Bratislava

V bratislavskej Rači prebiehala rukojemnícka dráma

Ilustračné foto Foto: TASR/Oliver Ondráš

Polícia sa najprv snažila s páchateľom komunikovať, no ten sa v dome uzamkol.

Bratislava 4. apríla (TASR) - Polícia dnes krátko popoludní ukončila rukojemnícku drámu v bratislavskej Rači. Muža vo veku 38 rokov, ktorý sa mal 32-ročnej žene najprv vyhrážať zbraňou, uniesť ju a následne sa s ňou spoločne uzamknúť v rodinnom dome, polícia už spacifikovala. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Polícia sa najprv snažila s páchateľom komunikovať, no ten sa v dome uzamkol a na opätovné výzvy polície nereagoval. Nebolo ani jasné, či muž náhodou nie je ozbrojený. "Keďže ani za prítomnosti vyjednávača sa s páchateľom nepodarilo nadviazať kontakt a zároveň vznikla obava o život a zdravie osôb vo vnútri domu, vykonali policajti krátko pred 12.30 h služobný zákrok a vošli do vnútorných priestorov domu," priblížil Szeiff. Tam páchateľa spacifikovali a  následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie.

"Vzhľadom na v súčasnosti naďalej prebiehajúce procesné úkony, nie je možné k prípadu poskytnúť bližšie informácie," dodal Szeiff.