Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Banskobystrický kraj

Pomôžte polícii pri pátraní po nezvestnom Jánovi Hrončekovi

Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 28-ročnom Jánovi Hrončekovi (na snímke) z Hriňovej. Ako dnes TASR informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, nezvestný v sobotu 29. októbra 2016 o 20.30 h odišiel z miesta bydliska na diskotéku do Detvy, do podniku Lofft. Doposiaľ ale nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie. Ján Hronček je vysoký 180 cm, štíhlej postavy, má blond vlasy a modré oči. Naposledy mal na sebe oblečené čierne rifle, šedé tričko, šedý šál, čiernu bundu a obuté mal biele botasky. Polícia žiada občanov, aby sa s akýmikoľvek informáciami o nezvestnom obrátili na známe telefónne číslo 158. Banská Bystrica, 2. novembra 2016. Foto: TASR - KR PZ v Banskej Bystrici

Polícia žiada občanov, aby sa s akýmikoľvek informáciami o nezvestnom obrátili na známe telefónne číslo 158.

Hriňová 2. novembra (TASR) - V sobotu (29. 10.) odišiel na diskotéku a dodnes sa nevrátil. Polícia vo Zvolene sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom 28-ročnom Jánovi Hrončekovi z Hriňovej.

Ako dnes TASR informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, nezvestný v sobotu 29. októbra o 20.30 h odišiel z miesta bydliska na diskotéku do Detvy, do podniku Lofft. Doposiaľ ale nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie.

Ján Hronček je vysoký 180 cm, štíhlej postavy, má blond vlasy a modré oči. Naposledy mal na sebe oblečené čierne rifle, šedé tričko, šedý šál, čiernu bundu a obuté mal biele botasky.

Polícia žiada občanov, aby sa s akýmikoľvek informáciami o nezvestnom obrátili na známe telefónne číslo 158.