Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Banskobystrický kraj

Nová Baňa ocení najlepších športovcov, návrhy čaká aj od obyvateľov

Ilustračná foto. Foto: TASR/AP

Ako informovala radnica, cieľom je oceniť vynikajúce výsledky a reprezentáciu v meste počas minulého roka v oblasti športu.

Nová Baňa 9. januára (TASR) - Mesto Nová Baňa hľadá najúspešnejších športovcov, trénerov a zaslúžilých funkcionárov mesta za rok 2019. Návrhy na ocenenia čaká aj od samotných obyvateľov.

Ako informovala radnica, cieľom je oceniť vynikajúce výsledky a reprezentáciu v meste počas minulého roka v oblasti športu. Ocenenia udelia v niekoľkých kategóriách, a to jednotlivci juniori a seniori, kolektívy mládež a kolektívy dospelí, zaslúžilí funkcionári, tréneri a športovci či tréner roka.

Podmienkou je, že navrhnutí jednotlivci museli byť v roku 2019 registrovanými členmi klubu, ktorý má sídlo na území Novej Bane alebo s trvalým pobytom v meste. Takisto kolektív musí mať sídlo na území mesta a musí reprezentovať mesto Nová Baňa.

Nominácie môžu podávať obyvatelia a športové kluby do 15. marca. Potrebné je podávať ich na formulári, ktorý nájdu záujemcovia na internetovej stránke mesta.