Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Banskobystrický kraj

Detva pokračuje v obnove amfiteátra, chce stavať šatňu pre súbory

Na archívnej snímke program Poklona slávnostiam, ktorým vyvrcholil druhý deň 50. ročníka festivalu Podpolianske slávnosti v Detve 11. júla 2015. Program vzdal hold zakladateľom, tvorcom a choreografom slávností a folklórnych súborov. Foto: TASR/Andrej Galica

Amfiteáter je každoročne centrom jednej z najväčších prehliadok tradičnej ľudovej kultúry na Slovensku - Folklórnych slávností pod Poľanou.

Detva 1. novembra (TASR) - Mesto Detva pokračuje v obnove areálu amfiteátra, ktorý je každoročne centrom jednej z najväčších prehliadok tradičnej ľudovej kultúry na Slovensku - Folklórnych slávností pod Poľanou. V uplynulých dňoch zverejnilo výzvu na predkladanie ponúk na výstavbu objektu správy areálu a sociálnej vybavenosti účinkujúcich. Predpokladaná hodnota zákazky je 63.330 eur.

Ako sa píše vo výzve zverejnenej na webovej stránke mesta, postaviť by sa mala prízemná drevostavba o rozlohe takmer 120 m2 zastrešená dreveným šindľom podľa predloženej dokumentácie. V jej prízemí budú WC, umývadlá, sprchy a miestnosť pre upratovačku, v podstreší šatne pre účinkujúcich.

Uchádzači musia doručiť svoju ponuku v zapečatenej obálke do 4. novembra do 11.30 h na adresu Mestského úradu v Detve. Kritériom na hodnotenie ponúk bude najnižšia cena.