Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Žilinský kraj

Žilinskí hasiči dnes zasahovali pri dvoch nehodách pod Strečnom

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline Miroslava Ondrichová.

Strečno 8. decembra (TASR) - Žilinských krajských hasičov privolali dnes k dvom dopravným nehodám pod Strečnom. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline Miroslava Ondrichová.

Po 7. hodine zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Žiline pri dopravnej nehode dvoch nákladných a jedného osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na ceste I/18 v katastri obce Strečno v okrese Žilina. "Pri nehode utrpela zranenie jedna osoba z osobného motorového vozidla. Hasiči asistovali záchrannej zdravotnej službe pri ošetrení zranenej osoby a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru," uviedla.

Ihneď po návrate na hasičskú stanicu boli hasiči zo Žiliny vyslaní k druhej dopravnej nehode, ktorá sa stala takisto na ceste I/18 v katastri obce Strečno, približne 500 metrov od miesta predchádzajúcej nehody. "Tentoraz sa zrazilo osobné vozidlo s nákladným. Pri nehode utrpela ľahké zranenie jedna osoba, na mieste ju ošetrila záchranná zdravotná služba. Hasiči opäť zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru," dodala Ondrichová.