Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Žilinský kraj

VÁŽNA AUTONEHODA POD STREČNOM: Zranenia utrpelo sedem ľudí

Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode dvoch osobných áut na ceste pod Strečnom v smere zo Žiliny na Vrútky. Pri udalosti utrpelo zranenia sedem ľudí. Foto: FB - Polícia SR

Jednu z osôb museli hasiči vyslobodzovať.

Strečno 3. júna (TASR) – Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri vážnej dopravnej nehode dvoch osobných áut na ceste pod Strečnom v smere zo Žiliny na Vrútky. Ako TASR informoval krajský riaditeľ Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline Jaroslav Kapusniak, pri udalosti utrpelo zranenia sedem ľudí.

Jednu z osôb museli hasiči vyslobodzovať. „Vyzerá to tak, že práve táto je zranená najvážnejšie. Ostatných postupne odváža sanitka na ošetrenie,“ uviedol krajský riaditeľ.



V úseku sa tvoria rozsiahle kolóny. Hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline Jana Balogová doplnila, že všetky záchranné zložky aktuálne v mieste nehody robia všetko preto, aby úsek čo najskôr sprejazdnili, nakoľko hustota premávky narastá už aj od zjazdu z diaľnice v Ivachnovej v smere na Bratislavu. "V týchto chvíľach sa v mieste nehody podarilo sprejazdniť jeden jazdný pruh, ktorým púšťajú vodičov," spresnila hovorkyňa.