Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Žilinský kraj

Na diaľnici medzi Ivachnovou a Važcom je čiastočná stavebná uzávera

Ilustračné foto Foto: TASR

Na liptovskom úseku diaľnice D1 medzi Ivachnovou a Važcom potrvá oddnes do 30. júla etapovitá čiastočná uzávera vnútorného pruhu pre stavebné práce.

Liptovský Mikuláš 10. apríla (TASR) – Na liptovskom úseku diaľnice D1 medzi Ivachnovou a Važcom potrvá oddnes do 30. júla etapovitá čiastočná uzávera vnútorného pruhu pre stavebné práce. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

"Hlavným dôvodom týchto stavebných prác je zvýšenie bezpečnosti dopravy na slovenských diaľniciach a rýchlostných cestách. Premávka bude prenosným dopravným značením presmerovaná do pravého jazdného pruhu toho istého jazdného pásu," vysvetlil krajský policajný hovorca.

V úseku diaľničného mosta v katastri Liptovského Mikuláša bude uzavretý celý jazdný pás v smere z Popradu do Ružomberka. "Doprava bude presmerovaná do druhého pásu, v ktorom bude vedená obojsmerne. Vodičov žiadame o vzájomnú ohľaduplnosť, trpezlivosť a dôsledné rešpektovanie značenia," zdôraznil Moravčík.