Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Žilinský kraj

Majk Spirit má Bešeňovú rád

Majk Spirit Foto: ginoparadise.sk

Vodný raj aj tento rok pripravil pre svojich návštevníkov špeciálny víkend s HIP HOPovou tematikou.

Bešeňová 20. augusta (OTS) – Cez víkend si v Bešeňovej prišli na svoje najmä priaznivci HIP HOPu.
Tí najvytrvalejší si odniesli aj fotku s Majkom Spiritom. Ostatní sa naučili tancovať hip hopové štýly s Lady Mel a Johnnym Perfectom.

Vodný raj aj tento rok pripravil pre svojich návštevníkov špeciálny víkend s HIP HOPovou tematikou. Celý deň sa malí aj veľkí učili hip-hopové štýly s tanečnou skupinou Deep z Martina, ktorá si okrem toho pripravila skvelé tanečné vystúpenia.

V tancovaní sa pokračovalo aj poobede, keď na pódium vystúpila HIP HOPová fakulta s Lady Mel s Johnnym Perfectom.

V tancovaní sa pokračovalo aj poobede, keď na pódium vystúpila HIP HOPová fakulta s Lady Mel s Johnnym Perfectom.
Foto: ginoparadise.sk


Lady Mel prekvapila svojím novým outlookom s krátkymi vlasmi. Na pódiu sa predviedla aj jej dcérka Zara: „Zara je veľmi živé dieťa, vôbec sa nebojí cudzích ľudí a nemá problém tancovať na pódiu“ povedala Melánia Kasenčáková.

Po skvelej tanečnej show prišiel už druhý krát na pódium ku bazénom Majk Spirit, vlastným menom Michal Dušička, a ako povedal: „Bešeňová je TOP, sú tu skvelí ľudia, vynikajúca atmosféra, mám to tu rád. Už som si tu užil aj trochu relaxu.“ Majk neprišiel do Bešeňovej sám, prišiel s ním z formácie H16 DJ Grimaso (Michal Mikuš), ktorý spolupracoval aj s Laylou, Zverinom a ďalšími. Na mikrofóne Spirita poporil aj ďalší člen H16, Cigo (Juraj Wertlen).

Majk venoval svojim fanúšikom najlepšie skladby, medzi nimi nechýbala ani skladba Sen, Good vibration z jeho prvého debutového albumu Nový Človek, medzi ostatnými nechýbali ani skladby Čo nám chýba, či Beautiful Dreamer. Svojich fanúšikov nažhavil na nový album skladbou Feel Alright. Už túto zimu bude totiž v predaji nové CD.