Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Zahraničie

Marilyn Manson skolaboval počas koncertu v Texase

Na snímke Marilyn Manson Foto: TASR/AP

Vlani v októbri museli speváka hospitalizovať po tom, ako naňho na koncerte v New Yorku spadla časť konštrukcie scény.

Houston 20. augusta (TASR) - Americký spevák Marilyn Manson v sobotu večer predčasne ukončil koncert v texaskom Houstone po tom, ako skolaboval na pódiu. Podľa miestnych médií z koncertnej haly Woodlands Pavilion už pred koncertom vykázali všetkých fotografov, keďže "Manson sa cítil veľmi zle a nechcel byť fotografovaný".

Spevák sa pred publikom objavil s oneskorením, postávajúc "väčšinou na jednom mieste a bol evidentne roztrasený". Na jednom z fanúšikovských videí sa 49-ročný rocker sťažuje na to, že utrpel "otravu z tepla". Neskôr sa Manson po skladbe Sweet Dreams zosunul na jeden z reproduktorov, informoval v pondelok denník The Guardian.

Nejde pritom o prvý prípad, keď sa Manson počas predvedenia cover verzie tejto piesne od britskej skupiny Eurythmics ocitol v dramatickej situácii. Vlani v októbri ho museli hospitalizovať po tom, ako naňho na koncerte v New Yorku spadla časť konštrukcie scény. Po tomto incidente musel spevák zrušiť množstvo zostávajúcich vystúpení v USA.

Medzitým sa Manson vrátil na svoje súčasné americko-kanadské turné Twins of Evil: The Second Coming, ktoré absolvuje s Robom Zombiem z heavymetalovej skupiny White Zombie. Ten na začiatku svojho setu po Mansonovom kolapse publiku povedal: "Môj drahý priateľ Manson sa cíti pod psa. Pravdepodobne je už v autobuse a je mu mizerne."