Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Zahraničie

Spevák Bobby Brown čelí obvineniu, že jazdil opitý

Bobby Brown Foto: TASR/AP

Informovala o tom losangeleská prokuratúra. Štyridsaťtriročného Browna zastavila hliadka v pondelok krátko popoludní, pretože telefonoval z mobilu počas jazdy.

Los Angeles 29. marca (TASR) - Amerického speváka Bobbyho Browna, bývalého manžela zosnulej speváčky Whitney Houstonovej, obvinili v stredu zo šoférovania pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom losangeleská prokuratúra.

Štyridsaťtriročného Browna zastavila hliadka v pondelok krátko popoludní, pretože telefonoval z mobilu počas jazdy. Polícia ho podozrievala, že pil alkohol a test to potvrdil. Speváka zatkli a po krátkom čase prepustili. Nemusel pritom zaplatiť kauciu.

Hrozí mu šesť mesiacov za mrežami. Prvé pojednávanie sa koná 16. apríla.

Brown, ktorý bol ženatý s Houstonovou v rokoch 1992-2007, mal už viacero problémov so zákonom, keď ho zatkli napríklad za napadnutie, prechovávanie drog či šoférovanie pod vplyvom alkoholu.

Whitney Houstonová, ktorej manželstvo a kariéru poznačila drogová závislosť, zomrela náhle vo februári v hoteli v Beverly Hills. Podľa minulotýždňového oznámenia úradov sa nešťastne utopila vo vani, pričom mala v tele kokaín.