Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Zahraničie

V južnom Londýne zahynuli pod vlakom traja ľudia. Ich smrť je záhadou

Na snímke policajti neďaleko železničnej stanice v obvode Loughborough Junction na juhu Londýna 18. júna 2018. Foto: TASR/AP

Incident sa stal v pondelok tesne pred začiatkom dopravnej špičky neďaleko železničnej stanice v obvode Loughborough Junction v južnej časti Londýna. Okolnosti tragédie nie sú bezprostredne známe.

Londýn 18. júna (TASR) - Traja ľudia prišli v pondelok ráno v britskej metropole Londýn záhadne o život pod kolesami vlaku. O prípade informovali v pondelok príslušníci britskej dopravnej polície, ktorí po príchode na miesto nešťastia spoločne so záchranármi konštatovali smrť troch ľudí.

Incident sa stal v pondelok ráno tesne pred začiatkom dopravnej špičky neďaleko železničnej stanice v obvode Loughborough Junction v južnej časti Londýna. Okolnosti tragédie nie sú bezprostredne známe.

Polícia považuje tento prípad za "nevysvetliteľný". Vyšetrovatelia zisťujú, ako je možné, že sa trojica osôb dostala na trať a prišla tam o život, uviedol v pondelok vyšetrovateľ Gary Richard.

Polícia v rámci vyšetrovania vyzvala prípadných svedkov alebo niekoho, kto si všimol akúkoľvek podozrivú aktivitu v tejto oblasti, aby kontaktovali orgány, dodala agentúra AP.

V dôsledku vyšetrovania meškala vlaková doprava.