Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trnavský kraj

Slovakia Ring bude tento víkend patriť ženám

Foto: Edmund Örzsik/TASR

Centrum bezpečnej jazdy v Orechovej Potôni organizuje veľké stretnutie milovníčok jazdy na motorke.


Orechová Potôň 6. júna (TASR) – Centrum bezpečnej jazdy v areáli Slovakia Ring v Orechovej Potôni organizuje cez víkend veľké stretnutie milovníčok jazdy na motorke. Okruh bude v sobotu 7. júna patriť všetkým ženám, ktoré chcú zlepšiť svoju jazdu na motorke, absolvovať kurz bezpečnej jazdy a hlavne sa dobre zabaviť. Informoval o tom TASR inštruktor výcviku Michal Jariabka.

Podľa jeho ďalších slov pripravený je bohatý program zameraný na zlepšenie vodičských zručností pri jazde na motorke. "V priateľskej atmosfére si návštevníci zmerajú sily v niekoľkých disciplínach – jazde pravidelnosti, prekážkovej dráhe či poskytnutí prvej pomoci," vysvetlil s tým, že s profesionálnym inštruktorom si osvoja základy bezpečnej jazdy, ktoré sú pre motorkárov obzvlášť dôležité. Príjemnú atmosféru dotvorí vzájomné zoznámenie účastníčok a spoločný obed, ktorý je zahrnutý v cene kurzu. Ako spomienku z akcie si odnesú ženy fotografie.

"Záver bude patriť spanilej jazde na okruhu Slovakia Ring, na ktorom sa môžu dievčatá a ženy na vlastnom dvojkolesovom miláčikovi skutočne vyblázniť," uzavrel Jariabka.

Centrum bezpečnej jazdy je najväčšie slovenské centrum zamerané na profesionálne vzdelávanie vodičov všetkých vodičských skupín. Je súčasťou motoristického areálu Slovakia Ring v Orechovej Potôni. Od svojho vzniku v roku 2011 centrum vyškolilo viac ako 12.000 vodičov.