Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Pracovníčke pošty vybuchla v rukách zásielka

Ilustračná snímka Foto: TASR/Andrej Galica

Pracovníčka utrpela drobné poranenia, k zraneniu iných osôb na pošte nedošlo.

Senica 25. septembra (TASR) - Pracovníčke pošty v Senici vybuchla v rukách zásielka. Na mieste zasahuje polícia. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

"Pri manipulácii so zásielkou, ktorou boli doručované objednané náboje do signálnej pištole, došlo k jej explózii," uviedla Kredatusová.

Pracovníčka utrpela drobné poranenia, k zraneniu iných osôb na pošte nedošlo. Polícia okolnosti udalosti preveruje, priblížila hovorkyňa.

Pracovníčka pošty má povrchové poranenie


Pracovníčka, ktorú na pošte Senica 1 zranila zásielka, utrpela povrchové poranenie a v súčasnosti je na lekárskom vyšetrení. Zranila sa po tom, čo pri vykladaní listových zásielok z jednej začali vylietať čiastočky patriace slepým nábojom uloženým v škatuľke, priblížila pre TASR špecialistka pre styk s verejnosťou Slovenskej pošty Eva Rovenská.

"Slovenská pošta okamžite zaistila priestor pobočky a skontaktovala príslušníkov polície. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť bližšie informácie," povedala.

Pošta v tejto súvislosti dôrazne upozorňuje, že v zásielkach je striktne zakázané posielať akékoľvek predmety, ktoré patria medzi výbušné látky.

Polícia okolnosti udalosti preveruje, priblížila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.