Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Trnavský kraj

PÁTRA SA po Miloslavovi Kadlečíkovi z Hlohovca

Polícia pátra po 41-ročnom Miloslavovi Kadlečíkovi (na snímke) z Hlohovca pre trestný čin krádeže. Okresný súd Trnava vydal príkaz na jeho zatknutie. Muž bol zároveň odsúdený aj pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Doteraz však, ako uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová, nenastúpil do výkonu trestu a zdržiava sa na neznámom mieste. Miloslav Kadlečík je 171 až 175 cm vysoký, strednej postavy, má obdĺžnikovú tvár. Bližší popis osoby nie je polícii známy. "Ak niekto hľadaného spoznal alebo pozná miesto jeho súčasného pobytu, prípadne ho videl, akékoľvek informácie nám môže oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo zaslať správu na sociálnej sieti," dodala hovorkyňa. Trnava, 6. novembra 2020. Foto: TASR - KR PZ v Trnave

Miloslav Kadlečík je 171 až 175 cm vysoký, strednej postavy, má obdĺžnikovú tvár.

Hlohovec 6. novembra (TASR) - Polícia pátra po 41-ročnom Miloslavovi Kadlečíkovi z Hlohovca pre trestný čin krádeže. Okresný súd Trnava vydal príkaz na jeho zatknutie. Muž bol zároveň odsúdený aj pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Doteraz však, ako uviedla krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová, nenastúpil do výkonu trestu a zdržiava sa na neznámom mieste.

Miloslav Kadlečík je 171 až 175 cm vysoký, strednej postavy, má obdĺžnikovú tvár. Bližší popis osoby nie je polícii známy. "Ak niekto hľadaného spoznal alebo pozná miesto jeho súčasného pobytu, prípadne ho videl, akékoľvek informácie nám môže oznámiť na bezplatnom čísle 158 alebo zaslať správu na sociálnej sieti," dodala hovorkyňa.