Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trnavský kraj

Poznáme tému štvrtého ročníka fotosúťaže Oko Dolného Považia

Ilustračná fotografia Foto: TASR

Garantom súťaže je siladický starosta Róbert Repka.

Siladice 23. júla (TASR) – Tému "Pred plotom za plotom" má štvrtý ročník fotografickej súťaže amatérov Oko Dolného Považia. Vyhlasuje ju obec Siladice pre fotografov okresov Trnava, Hlohovec, Piešťany a Galanta, ktorí na adresu obecného úradu môžu zaslať najviac šesť svojich prác do 1. októbra 2018. Ich úlohou bude zachytenie života v regióne, jeho krás, tajomstiev a príbehov, odohrávajúcich sa za každým plotom.

Garantom súťaže je siladický starosta Róbert Repka. Téma podľa jeho slov poskytuje široké spektrum námetov, od toho, čo sa "deje u nás doma, cez aktivity v obciach, v športe, na škole, ihrisku, hocikde". Prihlásené práce bude hodnotiť odborná porota, výsledky zverejnia 14. októbra na vernisáži. Fotografie budú vystavené do 28. októbra v kultúrnom dome v Siladiciach. "Výstava bude mať putovný charakter, bude prezentovaná aj v ďalších obciach a mestách regiónu, ktoré prejavia záujem," uviedol starosta obce.

Projekt Oko Dolného Považia podporuje Združenie miest a obcí Región Jaslovské Bohunice a Trnavský samosprávny kraj. Vlani, kedy bola vyhlásená téma Voda, prišlo na adresu organizátora vyše 100 prác.