Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Obyvatelia Piešťan sa môžu prihlásiť do komisií zastupiteľstva

Na snímke vianočný stromček a stánky na Winterovej ulici. Piešťany. Foto: TASR/Martin Palkovič

Pri zastupiteľstve budú pracovať komisia pre legislatívu, právo, financie a podnikanie, komisia pre stratégiu, výstavbu, dopravu a životné prostredie, pre zdravotníctvo, sociálne veci a ďalšie.

Piešťany 12. decembra (TASR) – Do komisií mestského zastupiteľstva (MZ) sa môžu začať prihlasovať obyvatelia Piešťan, ktorí majú záujem spolupracovať na riadení vecí verejných. Možnosť je otvorená do 28. decembra. Výzvu zverejnil mestský úrad.

"Každá komisia bude zložená z poslancov a zástupcov verejnosti. Jedinou podmienkou pre uchádzača o členstvo je preukázateľná odbornosť v oblasti pôsobnosti komisie. Uchádzač nemusí mať trvalý pobyt v meste Piešťany. Vybraných kandidátov zvolí zastupiteľstvo na svojom zasadnutí začiatkom roku 2019," informovala Annamária Voleková, vedúca kancelárie primátora.

Pri zastupiteľstve budú pracovať komisia pre legislatívu, právo, financie a podnikanie, komisia pre stratégiu, výstavbu, dopravu a životné prostredie, pre zdravotníctvo, sociálne veci a bývanie, pre školstvo, mládež a kultúru a pre šport, rekreáciu a cestovný ruch.