Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Trnavský kraj

Cez víkend uzatvoria v Trnave Kollárovu ulicu

Mesto Trnava Foto: TASR/Henrich Mišovič

Jednu z najvyťaženejších dopravných tepien v meste uzatvoria v sobotu od 7. hodiny až do 23. hodiny v nedeľu.

Trnava 31. júla (TASR) – Pre pokládku živičného povrchu bude počas nadchádzajúceho víkendu 1. a 2. augusta úplne pre dopravu uzavretá Kollárova ulica v Trnave. Práce na komunikácii sa uskutočnia v súvislosti s dokončovacími činnosťami na výstavbe obchodno-športového centra City Arena.

Jednu z najvyťaženejších dopravných tepien v meste uzatvoria v sobotu od 7. hodiny až do 23. hodiny v nedeľu. Súčasne bude na susediacej Hlbokej ulici uzavretý z rovnakého dôvodu jeden jazdný pás, a to v časti od amfiteátra po križovatku.

Obchádzka z križovatky ulíc Kollárova-Spartakovská-Hlboká-Sladovnícka, smerom na železničnú stanicu a Prednádražie, bude vedená po uliciach Sladovnícka, Tamaškovičova, Dohnánynho a Kollárova v dĺžke dva kilometre.

Obchádzka smerom do centra mesta bude z predmetnej križovatky po ulici Hlboká, Rybníková, Hornopotočná v dĺžke 1,5 kilometra. Obchádzka zo smeru od železničnej stanice a Prednádražia, smerom do centra mesta, povedie po uliciach Kollárova, Rázusova, Dolné bašty, Paulínska, Dolnopotočná a Halenárska. Informovalo o tom mesto na svojom webe.