Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Trnavský kraj

Osobné auto prerazilo v Borskom Mikuláši stenu rodinného domu

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Hasiči na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a odstavili prívod plynu do domu. Zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby.

Borský Mikuláš 30. mája (TASR) – V utorok (29.5.) vo večerných hodinách bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla v obci Borský Mikuláš. TASR informovala odborná inšpektorka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Júlia Kedrová.

Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že vozidlo prerazilo betónový plot rodinného domu, v ktorom bola umiestnená domová prípojka zemného plynu, a následne prerazilo aj stenu rodinného domu. "V dôsledku nehody došlo k zraneniu jednej osoby," uviedla inšpektorka.

Hasiči na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a odstavili prívod plynu do domu. Zranenej osobe poskytli predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby. "Ďalej vykonávali činnosti podľa pokynov polície. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Senice," doplnila Kedrová.