Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

NDS začala s opravou vozoviek, vodičov čakajú dopravné obmedzenia

Od obce Drietoma v Trenčianskom okrese po hranice s Českou republikou čakajú vodičov dopravné obmedzenia.

Trenčín 3. septembra (TASR) – Na viac ako dvojkilometrovom úseku cesty I/50 od obce Drietoma v Trenčianskom okrese po hranice s Českou republikou čakajú vodičov dopravné obmedzenia. Národná diaľničná spoločnosť (NDS) tam bude opravovať vozovku.

Ako informovala NDS na svojej webovej stránke, oprava sa začala dnes o 6.00 hodine a potrvá do 12. septembra do 8.00 hodiny. Opotrebovanú vozovku s vyjazdenými koľajami NDS odfrézuje do hĺbky jedného centimetra a položí nový mikrokoberec. Počas opravy cesty bude doprava riadená svetelnou signalizáciou.

NDS začne tento týždeň aj s opravou vozovky diaľničného úseku D1 medzi Chocholnou a Trenčínom. Vnútorné jazdné pruhy v oboch smeroch dostanú nový emulzný mikrokoberec, čo by malo výrazne zvýšiť bezpečnosť motoristov. Úsek D1 Trenčín – Chocholná budú opravovať od 5. septembra od 6.00 do 17. septembra do 24.00 hodiny. V opačnom smere bude NDS opravovať cestu od nedele 7. septembra od 6.00 hodiny do nedele 21. septembra do 24.00 hodiny. V čase opravy presmerujú dopravu do jedného jazdného pruhu.