Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

Nitra predĺžila zmluvy s Pupákom a Slovákom, predstavila dresy pre LM

Miroslav Pupák z Nitry (vpravo) dáva gól v zápase 48. kola hokejovej Tipsport extraligy medzi HK Nitra - MsHK Žilina 11. februára 2015 v Nitre. Foto: TASR/Henrich Mišovič

Obaja útočníci podpísali zmluvy na sezónu 2015/2016 a pri tejto príležitosti zároveň odprezentovali dresy, ktoré budú hráči spod Zobora obliekať počas súbojov Ligy majstrov.

Nitra 19. mája (TASR) - Vedenie hokejového extraligistu HK Nitra predĺžilo spoluprácu s dvojicou svojich odchovancov Miroslavom Pupákom a Marekom Slovákom. Obaja útočníci podpísali zmluvy na sezónu 2015/2016 a pri tejto príležitosti zároveň odprezentovali dresy, ktoré budú hráči spod Zobora obliekať počas súbojov Ligy majstrov. Informovala o tom oficiálna webstránka nitrianskeho klubu.

Tridsaťročný Pupák odohral v minulej sezóne za Nitru v základnej časti 56 zápasov, v ktorých zaznamenal 25 bodov za deväť gólov a 16 asistencií. V dvanástich štartoch v play off pridal ďalšie štyri body (1+3). O štyri roky mladší Slovák nazbieral v dlhodobej časti sezóny v 53 vystúpeniach 14 gólov a 22 asistencií, vo vyraďovačke mal bilanciu 12 duelov a osem bodov (4+4).