Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Tipsport Liga

Hokejisti Haluza a Bednár predčasne skončili v Žiline

Ilustračné foto. Foto: TASR/Pavol Ďurčo

V Žiline postupne káder stabilizujú, niektorí hráči ale v zostave pre zdravotné problémy chýbajú.

Žilina 28. novembra (TASR) - Útočník Petr Haluza a obranca Milan Bednár už nie sú členmi extraligového kádra hokejistov MsHK Žilina. O odchode oboch hráčov informoval oficiálny web klubu.

"V stredu sme sa rozlúčili s útočníkom Petrom Haluzom a obrancom Milanom Bednárom," uviedol asistent trénera Martin Groma. "Sezóna je vždy dynamická, príchody a odchody sú bežnou realitou. Vždy je to otázka konkrétneho prípadu. Napríklad niekto sa trápi v jednom klube, príde do nového prostredia a je to dobré. V Skalici dostal priestor z Trenčína Tomáš Komínek a hrá v prvej lajne. Uvidíme, k podobnému variantu môže prísť i v našom klube."

V Žiline postupne káder stabilizujú, niektorí hráči ale v zostave pre zdravotné problémy chýbajú. "Jabrocký je dlhodobo zranený pre problémy s kolenom, rovnako aj Jan Dlouhý. Ten má respiračné problémy. Vo štvrtok sa do tréningového procesu po chorobe zapojil Igor Bobček. Z mladších hráčov vypadli kvôli problémom s členkom Patrik Jarab a Slovinec Luka Petelin," dodal Groma.