Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

TIPSPORT LIGA: Trenčania začali prípravu na ľade v Púchove

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Trenčania už minulý týždeň naplno zarezávali v posilňovni, cvičenia boli zamerané najmä na rozvoj výbušnosti a dynamiky.

Trenčín 31. júla (TASR) - Hokejisti Dukly Trenčín sa v príprave pred novou sezónou stretli v novej kabíne, ktorá prešla rekonštrukciou. Ľad na zimnom štadióne Pavla Demitru si však užijú až koncom augusta, pretože na ňom v týchto dňoch prebieha kladenie trubiek chladiaceho zariadenia, ktoré obsahuje niekoľko kilometrov oceľových rúr.

Hráči vicemajstra si preto rozbalili stan v Púchove, kde v pondelok absolvovali prvý tréning na ľade. "Káder je rovnaký ako pred dovolenkami. Hráči prišli oddýchnutí a v poriadku. Sú tu tí, ktorých sme si vybrali a nič sa už nemenilo," povedal pre klubový web tréner Peter Oremus.

Trenčania už minulý týždeň naplno zarezávali v posilňovni, cvičenia boli zamerané najmä na rozvoj výbušnosti a dynamiky. V Púchove si Dukla zahrá aj prvý prípravný zápas pred novou sezónou, 14. augusta sa stretne s maďarským Újpestom. Rekonštrukcia na ZŠ v Trenčíne ide zatiaľ podľa plánu, ľadová plocha by mala byť kompletne dokončená už koncom augusta.

Okrem Újpestu sa Trenčín v príprave stretne aj s niekoľkými českými mužstvami, ťahákom by mal byť súboj s Třincom na jeho ľade 23. augusta.

Aktuálny káder Dukly Trenčín:

Brankári: Michal Valent, Marek Šimko, Jakub Kostelný

Obrancovia: Tomáš Starosta, Peter Frühauf, Matúš Holenda, Tomáš Bokroš, Martin Rýgl, Lukáš Bohunický, Juraj Cebák, Marek Hudec

Útočníci: Branko Radivojevič, Ondrej Mikula, Tibor Varga, Mário Bližňák, Milan Bartovič, Peter Ölvecký, Peter Sojčík, Radek Dlouhý, Marek Hecl, Boris Sádecký, Denis Hudec, Jozef Švec, Ján Pardavý


Program prípravných zápasov:

14. augusta Trenčín - Újpest (v Púchove) 17.30 h

17. augusta Karlove Vary – Trenčín (v Brne) 13.00 h

21. augusta Frýdek Místek – Trenčín

23. augusta Třinec – Trenčín 17.00 h

28. augusta Havířov – Trenčín 18.00 h


30. augusta Olomouc – Trenčín 17.30 h

4. septembra Trenčín – Olomouc 17.30 h