Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Stanislav Škorvánek už nie je trénerom hokejistov Žiliny

Stanislav Škorvánek, archívna snímka. Foto: TASR/Branislav Račko

Klub oznámi meno nového kormidelníka vo štvrtok 30. novembra, malo by ísť o českého trénera.

Žilina 29. novembra (TASR) - Vedenie hokejového tipsportligového klubu MsHK DOXXbet Žilina odvolalo hlavného kormidelníka Stanislava Škorvánka. Dôvodom sú nepresvedčivé výkony a výsledky mužstva, ktoré sa nachádza na siedmej priečke tabuľky. Pre TASR to potvrdil generálny manažér klubu Milan Čanky.

Klub oznámi meno nového kormidelníka vo štvrtok 30. novembra, malo by ísť o českého trénera. "Výsledky nášho tímu neboli ideálne a vyústili do zmeny na trénerskom poste. Predstavenstvo klubu malo dlhé, asi štvorhodinové zasadnutie, na ktorom sa riešili dôvody, okolnosti a mnoho ďalších vecí súvisiacich s tímom. Pán Škorvánek vzal svoje odvolanie profesionálne a my mu za odvedenú prácu ďakujeme. Uznávame, že mal aj smolu na zranenia viacerých hráčov. Počas sezóny sme už siahli k viacerým zmenám v kádri a sme presvedčení, že toto mužstvo má na to, aby hralo na vyšších priečkach tabuľky," poznamenal Čanky pre TASR.

Žilinský tím má po 25 odohraných zápasoch na konte 31 bodov a patrí mu siedma priečka. Na deviate Nové Zámky má však iba trojbodový náskok.