Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tipsport Liga

Brankár Košarišťan zamieril z Liptovského Mikuláša do Nových Zámkov

Na archívnej snímke Andrej Košarišťan v drese Banskej Bystrice. Foto: TASR/Branislav Račko

Košarišťan patril v sezóne 2017/18 k najvyťaženejším brankárom v Tipsport Lige, za Liptákov v nej odohral celkovo 60 zápasov, v ktorých dosiahol 92,16-percentnú úspešnosť zásahov.

Nové Zámky 1. júna (TASR) - V tipsportligovom hokejovom klube HC Nové Zámky vyriešili otázku brankára A-mužstva. K Samuelovi Barošovi pribudol Andrej Košarišťan, ktorý v sezóne 2017/18 pôsobil v Liptovskom Mikuláši. Klub informoval o novej posile na svojej oficiálnej webovej stránke.

Košarišťan patril v sezóne 2017/18 k najvyťaženejším brankárom v Tipsport Lige, za Liptákov v nej odohral celkovo 60 zápasov, v ktorých dosiahol 92,16-percentnú úspešnosť zásahov. V novom pôsobisku vytvorí tandem so Samuelom Barošom. "V nasledujúcej sezóne by som chcel čo najviac a najlepšie pomôcť tímu dosiahnuť jeho ciele a najlepšie umiestnenie v tabuľke. Čo som zatiaľ videl podpísaných hráčov, tak sa mužstvo zdá byť kvalitné a myslím si, že by mohlo mať veľké perspektívy. Dúfam, že s chalanmi vytvoríme dobrý tím a o to ľahšie nám pôjde tieto ciele dosiahnuť," uviedol Košarišťan pre klubovú internetovú stránku.