Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Tenis

VIDEO: Djokovičovo zranenie nie je vážne, povzbudzoval ho Ibrahimovič

Srba Novaka Djokoviča ošetruje lekár počas zápasu s Luxemburčanom Gillesom Mullerom v druhom kole grandslamového turnaja Roland Garros v Paríži 28. mája 2015. Foto: TASR/AP

Djokovič by privítal, ak by zápas organizátori nezaradili na záver sobotňajšieho programu. Večer by totiž rád išiel povzbudiť švédskeho futbalového útočníka Zlatana Ibrahimoviča.

Paríž 29. mája (TASR) - Fanúšikom srbského tenistu Novaka Djokoviča poriadne zatrnulo. Počas zápasu proti Luxemburčanovi Gillesovi Mullerovi na grandslamovom Roland Garros sa "Nole" pošmykol na antuke a pred začiatkom tretieho setu požiadal o medical time out. Problémy so slabinami však neohrozia jeho štart v ďalšom priebehu turnaja.



"Nechal som si na kurt zavolať fyzioterapeuta, našťastie však nejde o nič vážne. Nebolo vôbec príjemné hrať v podmienkach, ktoré sa stále menili. Antuka bola vlhšia ako zvyčajne a dosť šmykľavá. Ak človek urobí dynamický pohyb, môže prísť ľahko k pokĺznutiu," povedal pre akreditované médiá Djokovič, ktorému ku skompletizovaniu grandslamovej zbierky chýba iba titul z Paríža.

V 3. kole ho čaká talentovaný Austrálčan Thanasi Kokkinaikis, ktorý proti krajanovi Bernardovi Tomicovi otočil z 0:2 na sety. Djokovič by privítal, ak by zápas organizátori nezaradili na záver sobotňajšieho programu. Večer by totiž rád išiel povzbudiť švédskeho futbalového útočníka Zlatana Ibrahimoviča.

Futbalista Zlatan Ibrahimovič s manželkou Helenou Segerovou fandí kamarátovi Novakovi Djokovičovi.
Foto: TASR/AP


"Ibrov" Paríž St. Germain čaká na štadióne St. Dennis finále Francúzskeho pohára proti druholigovému AJ Auxerre. "So Zlatanom sme priatelia. Je super, že ma prišiel povzbudiť v zápase s Mullerom, teraz mu chcem návštevu odplatiť. Som jeho fanúšikom a obdivujem jeho futbalové umenie. Poznáme sa osobne už od čias, keď ešte obliekal dres AC Miláno, neustále sme v kontakte."