Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Takmer dvetisíc fanúšikov Bayernu si prišlo v daždi pozrieť Coutinha

Na snímke futbalisti nemeckého bundesligového mužstva FC Bayern Mníchov Michael Cuisance (vpravo) a Philippe Coutinho počas tréningu v Mníchove 20. augusta 2019. Foto: TASR/AP

Spolu s 27-ročným Brazílčanom vyšli na tréningovú plochu vo vytrvalom daždi ďalšie posily Ivan Perišič a Michael Cuisance.

Mníchov 20. augusta (TASR) - Philippe Coutinho prilákal na svoj prvý tréning 1600 fanúšikov nemeckého futbalového klubu Bayern Mníchov. Spolu s 27-ročným Brazílčanom vyšli na tréningovú plochu vo vytrvalom daždi ďalšie posily Ivan Perišič a Michael Cuisance.

"Je hneď vidieť, aký je to skvelý hráč. V tomto okamihu sme spokojní s tým, aké posily sme získali," cituje slová športového riaditeľa Hasana Salihamidžiča internetový portál insuedthueringen.de.

Úradujúci bundesligový majster získal Coutinha na hosťovanie z FC Barcelona. Stredopoliar absolvoval v nedeľu v bavorskom veľkoklube vstupnú lekársku prehliadku a následne podpísal zmluvu do 30. júna 2020. Bayern informoval, že po konci hosťovania bude mať klub opciu na trvalý prestup Coutinha. Strany sa dohodli, že nezverejnia finančné detaily kontraktu. Podľa nemeckých médií sa suma za hosťovanie pohybuje na úrovni 8,5 milióna eur, opcia na prestup by mala byť vo výške 120 miliónov.