Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Fenerbahce Istanbul predĺžil zmluvu trénerovi Kocamanovi

Bývalý turecký reprezentant Kocaman zasadol na lavičku Fenerbahce v roku 2010 a hneď ho priviedol k majstrovskému titulu.

Istanbul 14. marca (TASR) - Turecký futbalový majster Fenerbahce Istanbul predĺžil o tri roky zmluvu s trénerom Aykutom Kocamanom.

Ten by mal klub, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentačný stredopoliar Miroslav Stoch prebudovať a pozdvihnúť po veľkom korupčnom škandále v tureckej lige, ktorý stál "Fener" účasť v Ligy majstrov 2011/2012.

K slávnostnej ceremónii predĺženia zmluvy prišlo v utorok na štadióne Sükrüa Saracoglua. Bývalý turecký reprezentant Kocaman zasadol na lavičku Fenerbahce v roku 2010 a hneď ho priviedol k majstrovskému titulu.

"Je to pre nás významný deň. Kocaman tu bude ďalšie tri roky. Bol s nami od 3. júla celý ten veľmi zložitý čas, ale meno Fenerbahce bude očistené," citoval portál goal.com člena výkonného výboru klubu Aliho Yildirima. Fenerbahce je momentálne druhé v tabuľke tureckej ligy za rivalom Galatasaray Istanbul, no stále má šancu na zisk už jeho 19. titulu šampióna.