Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Slovan Bratislava získal mladého Gréka Tzovarasa z PAOK Solún

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Devätnásťročný krídelník dokáže zaskočiť aj na hrote, v predchádzajúcej sezóne strelil za devätnástku PAOK osem gólov a pomohol k titulu v tejto vekovej kategórii.

Bratislava 14. júna (TASR) - Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava angažoval z PAOK Solún gréckeho mládežníckeho reprezentanta Georgiosa Tzovarasa. Devätnásťročný krídelník dokáže zaskočiť aj na hrote, v predchádzajúcej sezóne strelil za devätnástku PAOK osem gólov a pomohol k titulu v tejto vekovej kategórii.

"Georgiosa vnímame ako hráča s potenciálom do budúcna. Tento transfer nie je zameraný na okamžité posilnenie prvého tímu, neprichádza ako alternatíva za Mohu, Čavriča či Šporara, ale ako futbalista s perspektívou, ktorého chceme rozvíjať. Georgios bude súčasťou širšieho kádra prvého tímu a je len na ňom, ako sa pobije o svoje miesto. Má len 19 rokov a celú kariéru pred sebou, uvidíme, aký urobí progres a či si vypýta miesto v prvom tíme, alebo bude spočiatku naskakovať viac za juniorku," uviedol na oficiálnom webe Slovana generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší.