Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Vstupenky na decembrové zápasy Slovana v KHL sa kupujú formou aukcie

Na snímke pred bránkou Nižného Novgorodu, zľava hráč Slovana Michal Sersen, hráč Novgorodu Vladimír Gorbunov a hráč Slovana Vladimír Dravecký. Foto: TASR/Štefan Puškáš

V aukcii sa nedražia konkrétne sedadlá v hľadisku arény. Draží sa možnosť prednostného výberu a zakúpenia si vstupeniek na daný zápas v konkrétnom počte a za Vami zvolenú cenu.

HC SLOVAN Bratislava bude aj na zvyšné domáce decembrové zápasy predávať vstupenky formou elektronickej aukcie.

Aukcia bude jednokolová a bude prebiehať na internetovej stránke aukcie.ticketportal.sk od pondelka 26. novembra 2012 od 9:00 h do utorka 27. novembra 2012 do 23.59 h.

Základná cena vstupenky na zápasy proti Salavat Julajev Ufa (19.12.), Neftechimiku Nižnekamsk (21.12.) a Ak Bars Kazaň (22.12.) – bez ohľadu na sektor – bude € 10,-. Po registrácii a overení mailu zaslaním aktivačnej linky bude mať každý záujemca možnosť definovať počet vstupeniek a cenu, ktorú je ochotný zaplatiť za každú vstupenku.

V aukcii sa nedražia konkrétne sedadlá v hľadisku arény. Draží sa možnosť prednostného výberu a zakúpenia si vstupeniek na daný zápas v konkrétnom počte a za Vami zvolenú cenu. Maximálny počet vstupeniek na jednu osobu a jeden zápas je 4 ks. V aukcii na horeuvedené zápasy bude k dispozícii približne 4 200 miest na každý zápas v sektoroch A a B. Zvyšné miesta sú obsadené majiteľmi sezónnych vstupeniek a prémiových sektorov na treťom poschodí (sektory C). Do aukcie tiež pochopiteľne nepôjde sektor vyhradený pre fanúšikov hostí v zmysle reglementu KHL, t.j. 5 % kapacity arény, ako aj zvyšných 85 miest na státie v sektore Fan Club, ktoré sa budú predávať prostredníctvom oficiálneho fan klubu Verní Slovanu. Na základe skúseností z elektronickej aukcie vstupeniek na zápas Slovan - Lev Praha (8.12.) pristúpil mandátny predajca vstupeniek na domáce zápasy HC SLOVAN v KHL spoločnosť Ticketportal k niektorým menším úpravám. Ich hlavným cieľom je obmedziť tvorbu zbytočne veľkého počtu cenových hladín a umelé navyšovanie cien. Počas samotnej aukcie sa cena môže navyšovať nasledovným spôsobom:

• o dve eurá až do dosiahnutia cenovej ponuky vo výške € 40,- vrátane;
• o päť eur po prekročení cenovej ponuky vo výške € 40,-;
• zvýšenie cenovej ponuky na € 100,- a vyššie bude viazané na zložene depozitu vo výške € 30,- za každú vstupenku;
• zvýšenie cenovej ponuky na € 500,- a vyššie bude viazané na zloženie depozitu vo výške € 200,- za každú vstupenku;
• zvýšenie cenovej ponuky na € 1 000,- a vyššie bude viazané na zloženie depozitu vo výške € 300,- za každú vstupenku.


Počet vstupeniek sa bude dať znižovať alebo zvyšovať počas celého priebehu aukcie, maximálne však do počtu 4 vstupeniek na jednu registráciu. Cena, ktorú je záujemca ochotný dať za vstupenky, sa bude dať len navyšovať od ním zvolenej poslednej ponuky.

Počas aukcie je dobré priebežne sledovať  si pozíciu svojej ponuky voči iným ponukám, tak aby sa prípadné  ďalšie cenové ponuky dostali do pásma ponúk, ktoré budú s istotou uspokojené, alebo majú vyššiu pravdepodobnosť  uspokojenia a možnosti výberu samotných vstupeniek. V tejto aukcii nie je dôležité byť na prvom mieste, t.j. mať najvyššiu ponuku.

Vybavovanie ponúk v aukcii sa bude realizovať od najvyššej cenovej ponuky smerom nadol. V prípade, ak v jednej cenovej hladine bude viacero záujemcov a ich cenové ponuky už nebude s istotou uspokojiť z dôvodu nedostatočného počtu voľných miest v aréne, rozhodujúcim kritériom bude čas potvrdenia Vašej poslednej cenovej ponuky.

Výber konkrétnych miest a úhrada vstupeniek bude prebiehať od 1.12.2012 postupne od ponúk s najvyššou cenou smerom nadol na základe zaslaného mailu s kódom, dátumom a časom platnosti. Rezervácia vstupeniek nebude možná.?Vstupenky sa budú dať vybrať a zakúpiť dvomi spôsobmi:

1. na internetovej stránke www.ticketportal.sk po zadaní kódu s následnou platbou cez internet;

2. na predajnom mieste v sieti Ticketportal s platným kódom.  Podrobné pravidlá elektronickej aukcie, ako aj všeobecné obchodné podmienky sú zverejnené na klubovej webstránke, ako aj na www.ticketportal.sk a aukcie.ticketportal.sk.