Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

NHL: Hráči Washingtonu oslavovali vo Vegas i doma

Kapitán Washingtonu Capitals Alex Ovečkin (tvárou) a jeho spoluhráč Nicklas Bäckström pózujú so Stanleyho pohárom po výhre v piatom súboji finále play off NHL Vegas Golden Knights - Washington Capitals v Las Vegas 7. júna 2018. Hokejisti Washingtonu Capitals získali prvýkrát v klubovej histórii Stanleyho pohár. V noci na piatok zvíťazili na ľade Vegas Golden Knights 4:3 a v celej sérii triumfovali 4:1 na zápasy. Foto: TASR/AP

Oslava s fanúšikmi je na programe v utorok.

Washington 10. júna (TASR) - Hokejisti Washingtonu Capitals oslavovali zisk Stanleyho pohára v tanečnom klube v Las Vegas, neskôr ukázali víťaznú trofej v Národnom parku. Kapitán Alexander Ovečkin spolu s Nicklasom Bäckströmom zdvihli pohár nad hlavu aj pri vychádzaní z lietadla po prílete do hlavného mesta USA.

"Stále nemôžem uveriť, že sme získali Stanleyho pohár. Je to úžasné a nikdy na to nezabudneme," citoval Ovečkina portál sports.yahoo.com. Oslava s fanúšikmi je na programe v utorok. "Bude to úžasné nie len pre nás, ale pre celé mesto, ktoré na to veľmi dlho čakalo," vyhlásil Bäckström.

Vedenie Capitals bude v najbližších týždňoch riešiť budúcnosť niektorých svojich hráčov a tiež trénera Barryho Trotza. "Teraz o tom nechcem hovoriť. Treba to vyriešiť v pokoji," uviedol 55-ročný tréner.