Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

LIGA MAJSTROV: Hrošovský je v hľadáčiku viacerých európskych klubov

Patrik Hrošovský (vpravo) z Viktorie Plzeň sa raduje z gólu s Radimom Řezníkom v zápase G-skupiny Ligy majstrov Real Madrid - Viktoria Plzeň v Madride 23. októbra 2018. Foto: TASR/AP

Hrošovský odohral v prebiehajúcej sezóne českej ligy a Ligy majstrov plnú minutáž. V najprestížnejšej európskej klubovej súťaži sa blysol gólom do siete Realu Madrid.

Praha 12. decembra (TASR) - Patrika Hrošovského mali počas stredajšieho zápasu futbalovej Ligy majstrov sledovať viacerí skauti zahraničných klubov. Tím slovenského stredopoliara Viktoria Plzeň nstúpil v záverečnom stretnutí skupinovej fázy proti AS Rím.

"Na Patrika sa prídu pozrieť ľudia zo španielskych, anglických a ruských klubov," povedal pred zápasom pre český denník Sport zdroj z Hrošovského okolia. Konkrétne to mali byť zástupcovia UD Levante, Getafe CF, Huddersfieldu Town a Dinama Moskva.

Hrošovský odohral v prebiehajúcej sezóne českej ligy a Ligy majstrov plnú minutáž. V najprestížnejšej európskej klubovej súťaži sa blysol gólom do siete Realu Madrid v októbrovom dueli na Santiago Bernabu, kde Plzeň prehrala tesne 1:2.