Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Messi ešte nie je fit, stále ho trápi zadný stehenný sval

Argentínsky futbalista Lionel Messi Foto: TASR/AP

Messi naskočil do stretnutia s Kolumbiou od 58. minúty, ale ani on nedokázal na štadióne Monumental vytvoriť víťaznú gólovú akciu.

Buenos Aires 8. júna (TASR) - Argentínsky futbalista Lionel Messi, ktorý vynechal pre zranenie zadného stehenného svalu posledné tri kolá v španielskej Primera division, stále nie je zdravotne fit. Ofenzívny reprezentant preto chýbal aj v základnej zostave Argentíny v piatkovom zápase kvalifikácie MS 2014 proti Kolumbii (0:0).

Messi naskočil do stretnutia s Kolumbiou od 58. minúty, ale ani on nedokázal na štadióne Monumental vytvoriť víťaznú gólovú akciu. "Nie som na to ešte dobre. Dnes som sa snažil trochu hrať, ale nebol som si istý, ako budú odpovedať moje nohy," povedal Messi. "Hovoril som o tom pred zápasom s trénerom a rozhodol som sa, že najlepšie bude ak pôjdem striedať do druhého polčasu."

Dvadsaťpäťročný útočník FC Barcelony zatiaľ nevie, či bude k dispozícii pre utorkový kvalifikačný zápas s Ekvádorom v Quite. "Ešte neviem, nehral som zápas už dlhší čas. Hrať v takej nadmorskej výške, na to musíte byť pripravený. Avšak aj v prípade, že nenastúpim, tak mužstvo pôjde za víťazstvom," skonštatoval Messi.