Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Šport

Mbappe v lete posilní Real Madrid, tvrdí prezident La Ligy

Hráč PSG Kylian Mbappe oslavuje titul PSG v prvej francúzskej lige po futbalovom zápase prvej francúzskej ligy medzi Paris Saint-Germain a Toulouse na štadióne Parc des Princes v Paríži v nedeľu 12. mája 2024. Foto: TASR/AP

Real si už v predstihu zabezpečil španielsky titul. Vo finále Ligy majstrov nastúpi 1. júna vo Wembley proti Borussii Dortmund.

Madrid 14. mája (TASR) - Francúzsky futbalový útočník Kylian Mbappe v lete posilní Real Madrid. Tvrdí to prezident španielskej La Ligy Javier Tebas. Mbappe minulý týždeň oznámil, že k 30. júnu ukončí svoje pôsobenie v Paríži St. Germain.

"Mbappe sa stane v lete novou posilou Realu Madrid. Ak podpíše päťročný kontrakt, v každej sezóne bude mať šancu vyhrať s Realom Ligu majstrov," citovala agentúra AFP slová Tebasa, ktoré odzneli v rozhovore pre argentínsky športový denník Ole.

Real si už v predstihu zabezpečil španielsky titul. Vo finále Ligy majstrov nastúpi 1. júna vo Wembley proti Borussii Dortmund. "Real má už teraz skvelé mužstvo s výraznými individualitami, akými sú Jude Bellingham či Vinicius Junior. Príchodom Mbappeho jeho sila ešte vzrastie," dodal Tebas.