Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

V Bratislave napadli Šatku, hráča Dunajskej Stredy

Na snímke Ľubomír Šatka. Foto: TASR Martin Baumann

Páchateľa na mieste zadržali a predvedli ho na policajné oddelenie, kde voči nemu vzniesli obvinenie.

Bratislava 4. novembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Ľubomír Šatka sa v noci zo soboty na nedeľu stal obeťou fyzického útoku v Bratislave. Podľa informácie na oficiálnom webe jeho klubu DAC Dunajská Streda má po agresívnom útoku zlomenú sánku a v tomto roku sa už na trávnikoch neobjaví. Páchateľa zadržali.

"Ľubomír Šatka sa v noci na dnes v Bratislave stal obeťou agresívneho útoku. Dvadsaťdvaročný obranca DAC-u a slovenskej reprezentácie má po údere do tváre poškodené zuby, posunutý chrup a tržnú ranu na pere," informoval web DAC.

Šatka krátko po incidente absolvoval CT vyšetrenie hlavy, s negatívnym výsledkom. Po ošetrení v nemocnici ho prepustili do domáceho liečenia. "Hlavičkové súboje možu podľa lekárov znamenať nebezpečenstvo a riziko pre jeho zdravie, podľa predbežného lekárskeho posudku sa už v tomto roku nemôže vrátiť na trávnik," uvádza sa v stanovisku klubu.

Páchateľa na mieste zadržali a predvedli ho na policajné oddelenie, kde voči nemu vzniesli obvinenie. Šatka je jedným zo sedmičky hráčov, ktorí počas októbrového reprezentačného zrazu po dueli s Českom porušili životosprávu.