Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Ohlasy médií na ŠK Slovan: Karius pokračuje v ničení Besiktasu

Na snímke uprostred Dejan Dražič (Slovan), vpravo brankár Loris Karius a vpravo Mohamed Elneny (obaja Besiktas) v zápase 1. kola skupinovej fázy v základnej K-skupine Európskej ligy 2019/2020 vo futbale Slovan Bratislava - Besiktas Istanbul na Tehelnom poli v Bratislave 19. septembra 2019. Foto: TASR Pavel Neubauer

Prečítajte si ohlasy médií na štvrtkové víťazstvo futbalistov ŠK Slovan Bratislava.

Istanbul 20. septembra (TASR) - Ohlasy tureckých médií na štvrtkové víťazstvo futbalistov ŠK Slovan Bratislava v 1. kole K-skupiny Európskej ligy nad Besiktasom Istanbul 4:2:

bjk.com.tr: "Besiktas sa vracia zo Slovenska s prázdnymi rukami..."

fanatik.com.tr: "Defenzíva Besiktasu sa rozpadla. Klub odštartoval zle najvyššiu domácu súťaž a prvé vystúpenie v Európskej lige sa takisto skončilo veľkým sklamaním."

fotomac.com.tr: "Karius pokračuje v ničení Besiktasu! Náš zástupca v Európskej lige sa predstavil na pôde Slovana Bratislava a chyby brankára opäť zohrali úlohu."

sabah.com.tr: "Ako vtip! Besiktas odštartoval túto sezónu zle a prvý zápas v Európskej lige sa skončil tragikomickou prehrou. Prvé dva inkasované góly vyplynuli z individuálnych chýb Lorisa Kariusa a Victora Ruiza."

hurriyet.com.tr: "Najvyššia domáca súťaž sa pre Besiktas začala zle a aj Európska liga je zatiaľ veľké sklamanie. Okrem výsledkov sa nedajú oceniť ani výkony, zlyháva defenzíva, ktorá inkasovala jedenásť gólov v piatich zápasoch."