Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

FORTUNA LIGA: Zlaté Moravce posilnil brazílsky stopér Jacy

Ilustračná fotografia. Foto: TASR

Napriek tomu, že v súčasnosti máme v tíme stopérske posty vyriešené k spokojnosti, príchod Jacyho sme privítali, uviedol generálny manažér ViOnu Marek Ondrejka.

Zlaté Moravce 30. augusta (TASR) - Fortunaligový futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce rozšíril káder o 22-ročného stopéra Jacyho Maranhaoa Oliveiru. Do aktuálne šiesteho tímu ligovej tabuľky prichádza z brazílskeho klubu Capivariense, v mužstve Karola Praženicu pobudne na hosťovaní do konca sezóny. V zmluve je zakotvená aj klauzula na jeho prípadnú kúpu zo strany ViOnu, informovala tlačová správa.

"Napriek tomu, že v súčasnosti máme v tíme stopérske posty vyriešené k spokojnosti, príchod Jacyho sme privítali. A to najmä z dvoch dôvodov. Hráča jeho kvalít sa nám podarilo angažovať za veľmi výhodných podmienok. Takúto možnosť sme nemohli odmietnuť. Vzhľadom na jeho vek môže byť pre nás v blízkej budúcnosti platným futbalistom. Sezóna je dlhá a náročná, hráme dve súťaže, prichádzajú zranenia. K jeho angažovaniu sme pristúpili po pozitívnom hodnotení našich trénerov," uviedol generálny manažér ViOnu Marek Ondrejka.

Zatiaľ nie je isté, či bude Jacy k dispozícii ViOnu už v sobotňajšom ligovom súboji s Ružomberkom.