Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Bayern Mníchov bude mať posilu za približne 40 miliónov eur

Futbalisti Bayernu Mníchov Foto: TASR

Pre Bayern Mníchov bude španielsky futbalista Javier Martiner najdrahším hráčom, ak s ním zmluvu podpíšu.

Mníchov 17. augusta (TASR) - Pre čestného prezidenta futbalového Bayernu Mníchov Franza Beckenbauera je Javier Martiner pomerne neznámym hráčom, "cisár" však dôveruje v správne kroky manažmentu bavorského klubu. "Ak je skutočne tak dobrý, investícia 30 alebo 40 miliónov eur veľké rozdiely nerobí," nechala sa počuť legenda svetového futbalu.

Stredopoliar Athleticu Bilbao je blízko podpisu zmluvy s bavorským veľkoklubom. Ak by sa tak stalo, prestupová čiastka by sa pohybovala na úrovni 40 miliónov eur. Pre Bayern by to bola najvyššia suma, akú kedy vynaložil na angažovanie hráča.

"Ak Bayern chce tohto hráča, bude o tom musieť popremýšľať. Áno, je drahý, ale úprimne - rozdiel medzi tým, či stojí 30 alebo 40 miliónov, je minimálny," uviedol Beckenbauer.

Bývalý nemecký reprezentant priznal, že o španielskom reprezentantovi nemá prehľad. "Nikdy som ho nevidel, ale ak sa o neho zaujíma Bayern, musí byť dobrý. Musí byť niečím výnimočný, inak by sa Bayern nesnažil získať ho," uzavrel "cisár" Franz.