Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Slovensko

Občianske združenie Divé maky hľadá talentované rómske deti

Ilustračné foto. Foto: TASR/Milan Kapusta

Hľadá deti zo sociálne znevýhodnených pomerov od šiestich do 16 rokov so speváckym, tanečným, divadelným, hudobným či športovým talentom.

Bratislava 20. apríla (TASR) - Občianske združenie Divé maky, ktoré viac ako 13 rokov pomáha nadaným rómskym deťom zo sociálne slabšieho prostredia v sebarealizácii, získaní vzdelania a úspešnom zaradení sa do života, hľadá nové talenty. TASR o tom informovalo OZ.

„Prostredníctvom štipendií, individuálnej podpory mentorov a rozvojových aktivít prispievame k budovaniu sebavedomej a úspešnej generácie mladých Rómov. Tešíme sa na nováčikov,“ uviedla koordinátorka štipendijného programu Divé maky Katarína Rabatinová. Súčasne vyzvala na prihlasovanie talentovaných rómskych detí do programu, ktorý im poskytuje šancu pracovať na rozvoji svojho potenciálu.

Ako o tom informovalo OZ, hľadá deti zo sociálne znevýhodnených pomerov od šiestich do 16 rokov so speváckym, tanečným, divadelným, hudobným či športovým talentom. Mali by mať dobré výsledky v škole a chuť na sebe pracovať. Informácie potrebné na prihlásenie sú k dispozícii na www.divemaky.sk, prihlásiť sa možno do 15. mája.